Colectare si distrugere documente arhiva

Bine ați venit pe pagina noastră specializată în procesul de colectare și distrugere documente și a arhivelor firmelor. Ne dedicăm protejării confidențialității și securității datelor dumneavoastră de afaceri.

De ce este necesară solutia de distrugere documente?

Documentele care conțin date sensibile sau confidențiale, atunci când sunt gestionate necorespunzător, pot duce la scurgeri de informații care pot fi prejudiciabile pentru compania dumneavoastră. Protejarea acestor informații nu este doar o practică bună de afaceri, dar este adesea și obligatorie conform legilor și regulamentelor de protecție a datelor, cum ar fi GDPR în Europa.

Servicii de Colectare si Distrugere Documentecolectare-carton-distrugere-arhiva

Asigurăm o colectare eficientă și sigură a documentelor de la sediul firmei dumneavoastră. Angajații noștri sunt instruiți în manipularea în siguranță a documentelor confidențiale și folosesc echipamente specializate pentru a transporta documentele către instalațiile noastre de distrugere.

Procesul nostru de Distrugere Documente

Folosim cele mai avansate metode de distrugere a documentelor disponibile, pentru a ne asigura că datele dumneavoastră sunt protejate în mod corespunzător. Procesul nostru include:

  1. Distrugerea Mecanică: Documentele sunt distruse cu ajutorul unei mașini de tăiat hârtie industriale, care le transformă în fâșii sau particule mici.
  2. Distrugerea Termică: În anumite cazuri, documentele sunt distruse prin ardere într-un incinerator de înaltă securitate.
  3. Reciclare: După distrugerea documentelor, resturile sunt adunate și trimise la un centru de reciclare pentru a fi transformate în noi produse de hârtie.

Toate aceste etape sunt monitorizate atent pentru a asigura că niciun document nu rămâne nedistrus.

Certificare servicii distrugere hartie

La finalizarea procesului de distrugere, oferim un certificat de distrugere care confirmă că toate documentele au fost distruse în mod corespunzător și conform normelor legale. Acest certificat poate fi utilizat ca dovadă în cazul unui audit.

Securitate și Conformitate in industria de distrugere documente

Ne asigurăm că toate procesele noastre respectă reglementările privind protecția datelor, inclusiv GDPR. Tot personalul nostru este instruit în procedurile de manipulare a datelor și se angajează să respecte cele mai înalte standarde de securitate și confidențialitate.

Dacă aveți nevoie de o soluție sigură și eficientă pentru colectarea și distrugerea documentelor și a arhivelor companiei dumneavoastră, nu ezitați să ne contactați. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă protejați informațiile și reputația.

Cum te putem noi ajuta cu procesul de distrugere documente?

Oferim colectare, manipulare, transport si distrugerea propriu-zisa a documentelor. Contacteaza-ne pentru o oferta.